Skip to main content

]Toe aan het kopen van een campingstoel? Is een nieuwe campingstoel onmisbaar tijdens uw vakantie? Maar u moet nog een campingstoel kopen? Of meerdere campingstoelen? Bestel dan bijvoorbeeld een Westfield campingstoel bij Kampeerstoelen4you. Welke Westfield campingstoel u gaat kopen, ze hebben allemaal de beste eigenschappen. Laat u dan adviseren over de soorten die wij aanbieden. Een campingstoel kopen, zoals de Westfield visstoel? Of u de Westfield visstoel nu gebruikt als voetensteun of als stoel, de Avantgarde is hier uitermate geschikt voor. Enkele eigenschappen:

  • Garantie: 5 jaar
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Duralite
  • Materiaal doek: Duragore
  • Materiaal frame: Duralite
  • Gewicht (kg): 1.8

Ons team is dagelijks bereikbaar om u te voorzien van advies op maat. Wij zijn op de hoogte van de eigenschappen en weten als geen ander waar een comfortabele stoel aan moet voldoen. Het voordeel van onze webshop is dat u een Westfield campingstoel 24uur per dag en 7 dagen per week kan kopen.

Campingstoel kopen voor u zelf en voor uw kinderen?

Heeft u kleine kinderen en wilt u een campingstoel kopen speciaal voor de kinderen? Ook deze vindt u op onze website. Speciaal voor kinderen vanaf 6 maanden hebben wij een kinder Westfield campingstoel. Deze Westfield campingstoel kunt u kopen in de kleuren blauw en roze en weegt slechts drie kilo. Daarnaast is de campingstoel gemakkelijk op te brengen door de inklapbare functie. Hierdoor neemt de Westfield campingstoel ook weinig ruimte in beslag. De vier poten zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen. Hierdoor staat de campingstoel altijd stabiel. Bovendien kan de stoel op elke gewenste hoogte ingesteld worden tussen de 45 en 60 centimeter. De uit elkaar staande poten zorgen ervoor dat de stoel niet kan kantelen. Dus een campingstoel kopen? Bekijk de Westfield stoelen op onze website en bestel ze vandaag nog!