Skip to main content

Heeft u een wasrek nodig om de was te drogen voor uw caravan? Zoekt u naar de ideale opbergkast die gebruikt kan worden in een tent of camper? Alles bij één winkel kopen en thuis laten bezorgen? Ga dan voor een ruim aanbod kampeer accessoires naar de webshop van Kampeerstoelen4you. Kampeerstoelen4you heeft een online webwinkel met een ruim aanbod kampeerartikelen en levert tafels, stoelen en vele andere dingen.

Service staat bij Kampeerstoelen4you zeer hoog in het vaandel. Door een webshop te combineren met een team van verkopers die dagelijks te bereiken zijn via telefoon en email, proberen wij u als klant zo goed mogelijk te bedienen. Heeft u tijdens het bekijken van kampeerartikelen vragen? Ons team staat voor u klaar indien u persoonlijk advies wilt. Anders dan bij andere webwinkels kunt u alle vragen direct aan ons stellen. Wij zijn er voor onze klanten en zorgen ervoor dat u van alle gemakken wordt voorzien.

Merken kampeer accessoires

Als specialist op het gebied van kampeer meubelen werken wij uitsluitend met hoogwaardige merken. In ons aanbod kampeerartikelen vindt u producten van TravellifeWestfield, Nigor en nu ook Urban Outdoor kampeer spullen van Bo-Camp!  Dit zijn dé merken op het gebied van kampeer artikelen. Door de goede samenwerking met deze merken kunnen wij u ook goede garantie voorwaarden aanbieden. Op alle producten die Kampeerstoelen4you verkoopt wordt standaard 2 jaar garantie gegeven. Bepaalde merken hanteren een langere garantieperiode. Benieuwd naar de garantie op de kampeer accessoires? Neem contact op of bekijk het product op onze webshop.

Travellife

Als u kampeer accessoires zoekt kunt u het beste ons aanbod bekijken. Een geliefd product onder de kampeer fanaten is de Travellife dubbel opvouwbare kast of de Travellife opklapbare bolderkar. De kast is zeer efficiënt en snel op te zetten door het gemakkelijke schanier systeem. Als u kampeer artikelen gaat bestellen zoekt u natuurlijk naar hoogwaardige en functionele producten. Iets waar wij aan bij kunnen dragen. Een Travellife dubbel opvouwbare kast heeft de volgende kenmerken:

  • Breedte 130 cm
  • Diepte 40 cm
  • Garantie 2 jaar
  • Gewicht artikel 6,2 Kg
  • Hoogte 90 cm
  • Kleur Antraciet Grijs
  • Materiaal Aluminiumm / Textiel
  • Maximum Toegestaan Gewicht30 Kg

Heeft u vragen over dit product of onze andere kampeer accessoires? Neem contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren over alle kampeer accessoires die wij leveren in Nederland.