Skip to main content

Kampeerartikelen van Westfield, Urban Outdoor en Travellife besteld u bij Kampeerstoelen4you.nl. Kampeerartikelen bestellen via een webshop? Tijdens een vakantie op de camping wilt u beslist het beste! Kies daarom voor kampeerartikelen van Kampeerstoelen4you.nl Kampeerstoelen4you.nl is namelijk dé kampeerspecialist als het gaat om meubelen en accessoires. Wij werken met topmerken en bieden de nieuwste collectie online aan. Achter onze webshop hebben wij een team specialisten zitten die u graag voorzien van advies op maat. Hierin onderscheiden wij ons van andere.

Wilt u toch liever de kampeerartikelen proberen voordat u deze aanschaft? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. In onze showroom treft u ons complete aanbod kampeerartikelen aan. Van maandag tot en met zaterdag kunt u hier terecht om de verschillende stoelen uit te proberen. Wij hebben een speciale mini camping gecreëerd voor een optimaal vakantiegevoel. Wilt u tevens koelproducten kopen? Een koelbox of minikoelkast? Breng dan tevens een bezoekje aan onze partner en buren Koelbox4you.

Tafels en andere kampeerartikelen

In ons aanbod kampeerartikelen treft u diverse soorten tafels van de merken Westfield, Urban Outdoor en Travellife. Zo hebben wij de Westfield Avantgarde Elegance tafel met een speciale actieprijs. Deze tafel onderscheid zich van de andere kampeerartikelen doordat deze van zeer exclusieve materialen gemaakt is. Zo is het frame vervaardigd uit Dura Life. Dit materiaal is sterker en lichter dan gewoon aluminium en voldoet precies aan de eisen die er gesteld worden voor gebruik op de camping. Zo is deze tafel:

Gemakkelijk te verplaatsen
Gemakkelijk in te klappen
Functioneel
Mooi
Waterdicht
De waterdichte functie van deze kampeerartikelen zijn waterdicht door de extreem sterke bamboe waar deze van gemaakt is. Daarnaast kunnen de tafelpoten versteld worden zodat deze op de juiste hoogte ingesteld kunnen worden. Zelfs op ongelijke oppervlakte op de camping kan de tafel recht gezet worden.

Kampeerartikelen accessoires

Op onze website treft u in ons aanbod kampeerartikelen verschillende soorten accessoires van de diverse merken waar wij mee samenwerken. Altijd al een bolderkar willen hebben? Een opvouwbare kast? Of een speciale hoes voor uw stoel? Wij bieden het aan! Via onze webshop kunnen alle producten 24 uur per dag en 7 dagen in de week online besteld worden. indien u kampeerartikelen voor 15:00 uur besteld worden deze in 99% van de gevallen de volgende dag geleverd. Voor meer info neem dan contact met ons op!