Skip to main content

Kampeermeubilair van Urban Outdoor online kopen?

Kampeermeubilair van Bo-Camp Urban Outdoor online willen kopen? Of eerst het gewenste kampeermeubilair in het echt willen zien in een betrouwbare winkel? Ga dan voor het meest ruime aanbod kampeermeubilair naar de webshop van Kampeerstoelen4you.nl. Kampeerstoelen4you heeft een online webwinkel met een aanbod kampeermeubilair en levert  tafels, stoelen en alle andere accessoires.

Door een webshop te combineren met een team van verkopers die dagelijks te bereiken zijn via telefoon en mail, proberen wij u als klant zo goed mogelijk te bedienen. Want service staat bij Kampeerstoelen4you zeer hoog in het vaandel. Heeft u tijdens het bekijken van bijvoorbeeld kampeermeubilair van Urban Outdoor nog vragen? Ons team staat voor u klaar als u persoonlijk advies wilt. Vergeleken met andere webwinkels kunt u alle vragen over kampeermeubilair van Urban Outdoor direct aan ons stellen. Wij zijn er tenslotte voor onze klanten en zorgen ervoor dat u van alle gemakken wordt voorzien. Neem gerust contact met ons op!

Trendy kampeermeubilair van Urban Outdoor

Regelmatig naar de camping, maar ook dat kampeermeubilair nodig op uw balkon of in uw tuin? Bekijk snel eens de nieuwe collectie Urban Outdoor, trendy kampeermeubilair wat ook perfect past in de tuin, balkon, foodtruck, festival of picknick. Niks meer opbergen op de stoffige vliering, maar pronken met kampeermeubilair van Urban Outdoor. Bijvoorbeeld de camping stoel Urban Outdoor relaxstoel Bloomsbury. Deze biedt:

  • Luxe en zeer comfortabele relaxstoel
  • Stevig en stijlvol houten frame
  • Gepolsterde Oxford polyester zitting met een linnen uitstraling
  • Inclusief comfortabel hoofdkussen
  • Maximale belasting: 120 kilogram

In onze webshop vindt u nog veel meer kampeermeubilair van Urban Outdoor.

Topmerk kampeermeubilair van Urban Outdoor

Wij als specialist op het gebied van o.a. kampeermeubilair werken wij uitsluitend met hoogwaardige merken, dus ook Bo-Camp. Bo-Camp introduceerde eerder dit jaar de Urban Outdoor collectie. En Kampeerstoelen4you mag deze nieuwste collectie van Bo-Camp verkopen! De Urban Outdoor collectie is een combinatie van lifestyle en praktische producten. Naast de functionaliteit, is veel aandacht geschonken aan het uiterlijk van dit kampeermeubilair. Met name doordat deze lijn niet misstaat in een trendy interieur, gaan de gebruiksmogelijkheden veel verder dan alleen voor gebruik op de camping. De collectie kampeermeubilair bestaat uit bij ons voorlopig nog uit comfortabele en stijlvolle stoelen, tafels, kasten en elegante vloerkleden. Bo-Camp heeft bij de samenstelling van de Urban Outdoor collectie gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals bamboe, stoffen met een canvas look, een fraai kleurenpallet, eco verpakkingen en er wordt aandacht besteed aan mooie afwerking en herkenbare details. De nieuwe collectie kampeermeubilair van Bo-Camp Urban Outdoor is vanaf nu bij ons verkrijgbaar. Bekijk vandaag nog het assortiment van Urban Outdoor. Neem contact op of bekijk het product op onze webshop.