Skip to main content

Kampeertafels geschikt voor op de camping, in de tuin of tijdens een dagje uit

Gaat u aankomende zomer weer lekker kamperen? Is uw huidige kampeertafel aan vervanging toe of wilt u een nieuwe kampeertafel kopen? Voor een goed, voordelig en gevarieerd aanbod kampeertafels gaat u naar de webshop van Kampeerstoelen4you. Kampeerstoelen4you is een online webwinkel waar u een aanbod kampeertafels treft die geleverd kunnen worden. Ons aanbod kampeertafels die wij leveren zijn geschikt voor diverse doeleinden. Uiteraard kunt u deze kampeertafels goed gebruiken op de camping. Maar ook in uw tuin of tijdens een dagje weg kunt u de kampeertafels van Kampeerstoelen4you gebruiken. Welke kampeertafel u ook kiest, ze zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen en dragen bij aan veel kampeerplezier. Heeft u een camper, caravan of tent? Wilt u graag een gemakkelijke en comfortabele kampeertafel? Bekijk direct het aanbod kampeertafels van Kampeerstoelen4you. Bij ons vindt u beslist wat u zoekt.

Nieuw in het assortiment, kampeertafels van Urban Outdoor

Volgt u al de nieuwste trend: “Stijlvol kamperen”? Bij de ontwikkeling van kampeer- en outdoorproducten is het vooral de uitdaging om de optimale combinatie te vinden tussen compactheid, comfort en duurzaamheid. De moderne kampeerder van nu geeft aan dat daarnaast ook het uiterlijk van de kampeerproducten een belangrijke rol speelt voor het optimale vakantiegevoel. Bekijk snel het aanbod van kampeertafels van de Urban Outdoor collectie van Bo-Camp

Aanbod

Kampeerstoelen4you biedt kampeertafels aan van o.a. de merken Westfield. Zo kunt u o.a. kiezen uit de volgende kampeertafels:

De Westfield tafel Campico LIGHT 130 behoort tot de betrouwbare en stabiele kampeertafels die wij aanbieden en leveren. Deze kampeertafels zijn zo stabiel door de sluiting aan de onderzijde van de tafel, aan het frame, aan de traploos verstelbare tafelpoten en het Sevelit tafelblad. Gaat u met kleine kinderen kamperen? Dan is het zeker verstandig om te kiezen voor onze stevige kampeertafels.

 

Kenmerken

De Westfield tafel die hierboven weergegeven is, is een lichte uitvoering. Dit komt door het gebruik van hoge kwaliteit kunststofsluiting en de samenstelling van de vezels in het tafelblad. De kwaliteit en stabiliteit van deze kampeertafels zijn zeer goed. Heeft u een groot gezin? Krijgt u vaak visite op de camping? Deze kampeertafels zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Ook in warme landen zijn deze kampeertafels geschikt. .Sevelit tafelbladen zijn gemaakt van watervast spaanplaat en voorzien van een beschermende melamine laag, dat een extra bescherming biedt tegen hitte en vocht.  Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor één van onze kampeertafels die wij leveren in Nederland.

 

Ronde tafel

Gaat uw voorkeur uit naar ronde kampeertafels? Kies dan bijvoorbeeld voor de De Westfield Campolino tafel. Deze kampeertafels zijn ideaal als bijzettafel naast uw stoel of ligbed. Wilt u graag kampeertafels bestellen en laten bezorgen? Bekijk dan de webshop van Kampeerstoelen4you.