Skip to main content

Travellife kampeermeubilair voor de echte outdoor liefhebber.

Bent u een echte outdoor liefhebber? Wilt u aankomende zomer weer heerlijk kunnen relaxen op de camping? Dan mag Travellife kampeermeubilair beslist niet ontbreken. Travellife kampeermeubilair is het beste van het beste als u nieuwe kampeerartikelen nodig heeft. Wanneer u geen tijd of zin hebt om naar de winkel te gaan komt de winkel wel naar u. Kampeerstoelen4you beschikt over een webshop waar u Travellife kampeermeubilair kunt aanschaffen. Via onze klantenservice kunnen wij u voorzien van advies over het Travellife kampeermeubilair. Gaat u heerlijk relaxen op de camping? Of gaat u genieten van buitensporten? Bestel dan Travellife kampeermeubilair bij Kampeerstoelen4you, dé online kampeerwinkel voor Travellife kampeermeubilair. Tafels, stoelen, kasten en accessoires, een onbezorgde en comfortabele vakantie begint bij ons. Service staat bij Kampeerstoelen4you zeer hoog in het vaandel. Door een webshop te combineren met een team van verkopers die dagelijks te bereiken zijn via telefoon en mail om antwoord te geven op al uw vragen, proberen wij u als klant zo goed mogelijk te bedienen. Wij proberen ons te onderscheiden door achter een webshop een team van medewerkers neer te zetten, die u indien gewenst persoonlijk kunnen adviseren. Benieuwd naar ons Travellife kampeermeubilair? Bekijk onze webshop.

Travellife kampeermeubilair stoelen

In het aanbod Travellife kampeermeubilair mogen de stoelen beslist niet ontbreken. Kampeerstoelen4you heeft in het assortiment Travellife kampeermeubilair een ruime keuze aan mooie en goede stoelen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo bieden wij in ons assortiment Travellife kampeermeubilair een Travellife Monza stoel. Deze stoel is compact en gemakkelijk op te vouwen. Daarnaast is de rugleuning in 5 standen te verstellen. Voor de zitting is gebruik gemaakt van een gepolsterde polyester bekleding. Het frame is vervaardig uit staal wat de stoel extra solide samenstelling geeft. Deze Travellife kampeermeubilair stoel beschikt over de volgende kenmerken:

  • Breedte 65 cm
  • Diepte 65 cm
  • Garantie 2 jaar
  • Gewicht artikel 4,4 Kg
  • Hoogte 85 cm
  • Kleur Grijs

Het materiaal van deze stoel is textileen / aluminium. Daarnaast heeft het een zithoogte van 49 cm en is er maximaal 120 kg toegestaan.

Comfortabel Travellife kampeermeubilair

Bent u opzoek naar comfortabel Travellife kampeermeubilair? Bekijk dan de webwinkel van Kampeerstoelen4you. Kampeerstoelen4you biedt een ruim aanbod Travellife kampeermeubilair waaronder stoelen, krukjes, ligbedden, tafels en vouwstoelen. Het Travellife kampeermeubilair is speciaal gemaakt voor uw vakantie op de camping. Zo is het Travellife kampeermeubilair voorzien van goede eigenschappen zoals gemakkelijk mee te nemen, sterk en licht van gewicht. Om het compleet te maken hebben wij naast Travellife kampeermeubilair nog andere accessoires. Bekijk onze webshop voor meer informatie.