Skip to main content

Westfield campingstoel? Beslist onmisbaar tijdens uw vakantie.

Is een nieuwe Westfield campingstoel onmisbaar tijdens uw vakantie? Gaat u op korte termijn op vakantie? Bestel dan direct een Westfield campingstoel bij Kampeerstoelen4you. Een Westfield campingstoel is een echte musthave op de camping of op het strand. Naast het strand of de camping kunt u een Westfield campingstoel op andere plekken gebruiken. Welke Westfield campingstoel u ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van handige eigenschappen. Wilt u een lange tijd gebruik kunnen maken van een Westfield campingstoel? Laat u dan adviseren over de soorten die wij aanbieden. Ons team is dagelijks bereikbaar om u te voorzien van advies op maat. Wij zijn op de hoogte van de eigenschappen en weten als geen ander waar een comfortabele stoel aan moet voldoen. Het voordeel van onze webshop is dat u een Westfield campingstoel en andere producten 24uur per dag en 7 dagen per week kan bestellen. Een Westfield campingstoel die op werkdagen voor 15:00 uur via onze webshop wordt besteld, en wordt betaald via IDeal, is in 99% van de gevallen de volgende dag bij u in huis.

Westfield campingstoel voor kinderen

Heeft u kleine kinderen? Zoekt u een speciale Westfield campingstoel voor kinderen? Ook deze vindt u op onze website. Speciaal voor kinderen vanaf 6 maanden hebben wij een kinder Westfield campingstoel. Deze Westfield campingstoel is verkrijgbaar in het blauw en roze en weegt slechts drie kilo. Daarnaast is de Westfield campingstoel gemakkelijk op te brengen door de inklapbare functie. Hierdoor neemt de Westfield campingstoel ook weinig ruimte in beslag. De vier poten zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen. Hierdoor staat de Westfield campingstoel altijd stabiel. Bovendien kan de stoel op elke gewenste hoogte ingesteld worden tussen de 45 en 60 centimeter. De uit elkaar staande poten zorgen ervoor dat de stoel niet kan kantelen.

Westfield campingstoel om te liggen

Wilt u heerlijk voor de caravan kunnen liggen op een Westfield campingstoel? De Westfield Sunico is een zeer compact ligbed met een ligplaats van maar liefst 198 x 60cm. Daarnaast heeft deze Westfield campingstoel:

  • Mat afgewerkte aluminium frame
  • DuraMesh bekleding
  • Stevig gevlochten onderdelen
  • Kunststof ommantelde garen

Dit speciaal geproduceerde garen onderscheidt zich door een hoge belastbaarheid. Het is afwasbaar, UV- en weerbestendig en behoudt na jaren zijn kwaliteit. De stoffen worden met een speciale dubbele naaitechniek duurzaam verbonden. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor een Westfield campingstoel.

 

Contact voor een Westfield campingstoel

Heeft u vragen over een speciale Westfield campingstoel? Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken voor al uw vragen, en voor het verlenen van persoonlijk advies op het telefoonnummer: 0348-474116. Daarnaast kunt u ons contacten via de mail voor uw vragen over een Westfield campingstoel. Wij streven er naar om elke mail binnen 24 uur beantwoordt te hebben.