Skip to main content

Westfield campingtafel geschikt voor meerdere personen en gemakkelijk mee te nemen.

Aankomend kampeerseizoen comfortabel kunnen eten met het gezin of vrienden? Beschikt u al over comfortabele stoelen maar ontbreekt er een mooie Westfield campingtafel? Koop dan een Westfield campingtafel naar wens bij Kampeerstoelen4you. Kampeerstoelen4you heeft een speciale webshop ontwikkeld voor de echte kampeerliefhebber. Op basis van de wensen van onze klanten hebben wij een mooi assortiment samengesteld met kampeerartikelen waaronder een Westfield campingtafel. Met een Westfield campingtafel koopt u beslist het beste. Als webshop willen wij onze naam hoog houden. Hierdoor leveren wij uitsluitend goede merken. Een Westfield campingtafel maakt het buitenleven net zo comfortabel als thuis. Tijdens kamperen loopt u voornamelijk buiten. Omdat u geen bank, stoel of tafel meeneemt is het belangrijk dat u lekker kunt zitten en eten. Een Westfield campingtafel is beslist een goed begin. Benieuwd naar de voordelen en eigenschappen van een Westfield campingtafel? Bekijk dan gerust onze webshop. Als u op de gewenste Westfield campingtafel klikt kunt u de informatie vinden die u zoekt. Heeft u hierna nog meer vragen? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Westfield campingtafel soorten

Als u graag een nieuwe Westfield campingtafel wilt kopen kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende maten, kleuren en soorten beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit de volgende Westfield campingtafels:

Naast bovenstaande Westfield campingtafels hebben wij er meer in ons assortiment. Als u op tafels en Westfield klikt krijgt u een overzicht van de soorten. Hier kunt u beslist een Westfield campingtafel vinden die bij u past.

Ronde Westfield campingtafel

Wanneer u een ronde Westfield campingtafel wilt hebben bieden wij u de Campolino. De Westfield Campolino tafel is een ideale bijzettafel voor bij uw stoel of ligbed. De Westfield campingtafel is gemaakt van lichtgewicht materiaal en een alumnium frame. Het handige aan deze Westfield campingtafel is dat u deze gemakkelijk kunt invouwen. Hierdoor is deze zeer compact. Als u kiest voor de Westfield campingtafel krijgt u er een speciale draagtas bij.

Westfield campingtafel SMT

Deze Westfield campingtafel is geschikt voor 2 personen. Doordat deze Westfield campingtafel gemaakt is van een AircoLite® tafelblad en het lichtgewicht DurAlloy® frame blijft het gewicht erg laag. Dankzij de QuickLeg® tafelpoot verstelling en extra grote voetplaten is de tafel uiterst sterk en stabiel op iedere ondergrond. Wilt deze Westfield campingtafel bestellen? Doe dit dan gemakkelijk en snel bij Kampeerstoelen4you.