Skip to main content

Westfield kampeerstoel met unieke vouwtechnieken bestelt u eenvouding bij ons!

Droomt u van uw aankomende kampeervakantie om in een nieuwe Westfield kampeerstoel heerlijk te kunnen zitten op de camping in de zon? Wilt u de zomer door kunnen brengen op een comfortabele Westfield kampeerstoel? Bekijk dan eens de soorten en maten op de webshop van Kampeerstoelen4you. Kampeerstoelen4you is een webshop waar u naast een Westfield Kampeerstoel nog vele andere camping artikelen kan bestellen. Wij zijn dé webshop voor kampeerartikelen en onderscheiden ons in een uniek aanbod en goede service. Als aanbieder van een Westfield kampeerstoel weet ons team alles over de eigenschappen, kenmerken en soorten. Wanneer u tijdens het bekijken van de kampeerstoelen vragen hebt kunt u ons benaderen. Anders als bij andere webshops is er altijd iemand bereikbaar die antwoord kan geven op al uw vragen. Omdat service hoog in het vaandel staat, is dit dus wat ons onderscheidt van de concurenten! Is het uw eerste Westfield kampeerstoel die u gaat aanschaffen? Wilt u meer weten over de eigenschappen van een Westfield kampeerstoel? Bekijk gerust onze webshop of neem contact op.

Productomschrijving Westfield kampeerstoel

Wanneer u een Westfield kampeerstoel gaat aanschaffen heeft u bij ons een ruime keuze. Zo kunt u kiezen voor de Westfield kampeerstoel Performance opvouwbare PSM 201 fishbone anthracite. Deze Westfield kampeerstoel wordt veel gekozen door de compacte eigenschappen. Deze Westfield kampeerstoel is comfortabel en bevat unieke vouwtechnieken waardoor deze compact is. Veel mensen kiezen voor de Westfield kampeerstoel door de vlakheid en compactheid. Daarnaast is deze Westfield kampeerstoel voorzien van goede bekleding die slijtvast en weerbestendig is. Indien wenselijk kunt u de Westfield kampeerstoel combineren met een heerlijke voetenbank. Kortom: de Westfield kampeerstoel bevat alle eigenschappen die een heerlijke relaxstoel nodig heeft.

Eigenschappen Westfield kampeerstoel

Als u kiest voor de Westfield kampeerstoel kunt u profiteren van diverse goede eigenschappen en kenmerken:

  • Breedte 65 cm
  • Diepte 10 cm
  • Zithoogte 49 cm
  • Garantie 5 jaar
  • Gewicht artikel 5,8 Kg
  • Hoogte 114 cm
  • Kleur Fishbone Anthracite

Daarnaast is het materiaal aluminium / DuraGore en het toegestane gewicht 140 kg. Heeft u vragen over de Westfield kampeerstoel die niet op de website te vinden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u alle informatie die wij tot onze beschikking hebben.

 

Westfield kampeerstoel voor een heerlijke vakantie

Gaat u binnenkort kamperen? Maak een goed begin aan uw vakantie en kies voor een Westfield kampeerstoel. Met een Westfield kampeerstoel kunt u te allen tijde comfortabel zitten. Of het nu gaat om het strand, de camping of in de tuin, een Westfield kampeerstoel is overal inzetbaar. Bekijk onze webshop en check de voorraad is. Hebben wij het op voorraad en u betaalt direct, dan kunnen wij de Westfield kampeerstoel morgen al bij u leveren.