Skip to main content

Westfield kampeertafel voor 4 tot 6 personen.

Heeft u uw kampeerset voor aankomende zomer al compleet? Mist er nog een prachtige en handige Westfield kampeertafel? Dan is Kampeerstoelen4you hét aangewezen adres om een Westfield kampeertafel te kopen. Kampeerstoelen4you heeft een ruim assortiment met kampeerartikelen waaronder een Westfield kampeertafel. Via onze webshop kunt u verschillende artikelen bekijken en een keuze maken uit soorten, maten en kleuren. Een Westfield kampeertafel is lichtgewicht, inklapbaar, oprolbaar en overal gemakkelijk te gebruiken. Naast een Westfield kampeertafel kunt u bij ons andere kampeerartikelen aanschaffen. Naast een webshop hebben wij een team specialisten die u graag te woord staan en antwoord geven op al uw vragen over een Westfield kampeertafel. Via onze webshop zijn alle producten 24 uur per dag, 7 dagen per week online te bestellen. Heeft u op korte termijn een Westfield kampeertafel nodig? Producten die op werkdagen voor 15:00 uur via onze webshop worden besteld, en worden betaald via IDeal, zijn in 99% van de gevallen de volgende dag bij u in huis. Kampeerstoelen4you is beslist hét aangewezen adres voor een Westfield kampeertafel.

Westfield kampeertafel Campico LIGHT 130

Een veel gekozen Westfield kampeertafel is de Campico LIGHT 130. Deze Westfield kampeertafel wordt veel gekozen door de unieke uitstraling en de goede eigenschappen. Zo is de stabiliteit van de Westfield kampeertafel zeer sterk. Dit kom door de unieke sluiting aan de onderzijde van de tafel, aan de traploos verstelbare tafelpoten, aan het frame en aan het Sevelit tafelblad. De Westfield kampeertafel is hierdoor zeker geschikt wanneer u met uw gezin gaat kamperen. Door de stevigheid zal u jarenlang plezier hebben aan een Westfield kampeertafel.[/vc_column_text]

Kwaliteit Westfield kampeertafel

De Westfield kampeertafel bied u goede kwaliteit. Daarnaast is een Westfield kampeertafel lichter dan gemiddeld zonder dat de stabiliteit verloren gaat. Dit komt mede door de andere samenstelling van de vezels in het tafelblad en het gebruik van een hoge kwaliteit kunststofsluiting. Gaat u met uw gezin op vakantie? De Westfield kampeertafel kan gebruikt worden door 4-6 personen. Daarnaast bevat een Westfield kampeertafel de volgende kenmerken:

  • Breedte 130 cm
  • Diepte 90 cm
  • Hoogte 8 cm
  • Gewicht artikel 11,9 Kg

Een Westfield kampeertafel beschikt over Sevelit tafelbladen die gemaakt zijn van watervast spaanplaat en voorzien van een beschermende melamine laag, dat een extra bescherming biedt tegen hitte en vocht.

Keuze uit een Westfield kampeertafel

Wilt u een nieuwe Westfield kampeertafel? Bent u benieuwd welke soorten er zijn? Bekijk de webshop van Kampeerstoelen4you. Hier vindt u beslist een Westfield kampeerstoel. Voor meer info neem dan contact met ons op!